Medea genomineerd voor Publieksprijs

Na Kamp Holland, Eintsje Libben en De Grote Verkiezingsshow mag Medea van het Nationale Toneel zich bij het rijtje genomineerden voor de Toneel Publieksprijs scharen. In de voorstelling Medea gaat hoofdrolspeler Ariane Schluter op zoek naar de drijfveer die een moeder ertoe aanzet haar eigen kind te doden. Medea werd geregisseerd door artistiek directeur Johan Doesburg.

De afgelopen vier theaterseizoenen werden vier voorstellingen van Doesburg genomineerd voor de Toneel Publieksprijs. In seizoen 2005-2006 was dat Oresteia genomineerd en in 2006-2007 De Graaf van Monte Cristo. Liaisons Dangereuses met Ariane Schluter en Gijs Scholten van Aschat dong vorig seizoen mee naar de prijs.

Lees ook:Johan Doesburg weg bij Nationale Toneel
Lees ook:Ariane Schluter vertelt over Medea…
Lees ook:Onvoorwaardelijke Liefde; Onvoorwaardelijke Haat
Lees ook:Theu Boermans directeur Nationale Toneel
Lees ook:Ultimo genomineerd voor AVRO Toneel Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>