Cultuur doet mee… met dictee

In de nieuwste editie van het Groot Dictee der Nederlandse taal is de culturele hoek goed vertegenwoordigd. Actrice Carine Crutzen buigt zich op woensdag 17 december over de teksten van de Vlaamse schrijfster Kristien Hemmeregts. Naast Crutzen zijn ook Leopold Witte (Orkater) en de televisie-actrices Elle van Rijn en Jasmine Sendar van de partij. Nieuwbakken acteur Philip Freriks (De Grote Verkiezingshow) presenteert het programma. Als klap op de vuurpijl is minister Plasterk van Cultuur de voorzitter van de jury. Het Groot Dictee is 17 december vanaf 20.30 uur bij de NPS te volgen.

Lees ook:Cultuur doet mee… met de nieuwsquiz
Lees ook:Nieuwslezers on stage
Lees ook:Flip Noorman wint Amsterdams Kleinkunst Festival
Lees ook:Verkiezingsshow wint ‘Delftse kijker’
Lees ook:Yentl en De Boer winnen Wim Sonneveldprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>