Musicalster in Pinter

Nog niet zo heel lang geleden was het compleet not done. Als gerenommeerde acteur of actrice speelde je gewoon niet in een soap. Die tijd is voorbij. Soaps zijn tegenwoordig springplanken bij uitstek om in één klap bekend te raken bij het grote publiek. Ook tussen musical- en ‘toneel’land bestond een duidelijke scheiding. Je had de toneelacteurs en de zingende dansers of dansende zangers. Die scheidslijn wordt ook steeds vager. Kijk naar Haijo Bruins, een rasechte Toneelgroep Amsterdammer. Zijn eerste musicalrol speelde hij in Abba’s Mamma Mia, waarna Big, Black & Beautiful en Ciske de Rat volgden. Bastiaan Ragas doet het net andersom.

De ex-boybander en musicalhunk uit Aïda en Drie Musketiers waagt zich volgend seizoen aan het toneel. En niet zomaar toneel! Rick Engelkes Producties waagt het om met Ragas Pinters moderne klassieker Bedrog op de planken te brengen. Saskia Temmink en Rick Engelkes zelf zullen hem bij zijn debuut ondersteunen.

Lees ook:Bedrog op Net 5
Lees ook:Toneelschrijver Pinter overleden
Lees ook:Bastiaan Ragas schenkt decor theatervoorstelling aan goed doel
Lees ook:Marjolein Beumer schrijft nieuwe voorstelling Bastiaan Ragas
Lees ook:Pia Douwes en Rick Engelkes in Kramer vs Kramer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>