Moord op de rode loper

Een groot gezelschap toneelliefhebbers was gisteren getuige van de première van de nieuwste Nederlandse toneelthriller ‘Vermoorde Onschuld’. Het was een drukte van belang in de Leidse Schouwburg, waar hoofdrolspelers Liz Snoijink, Peter Tuinman en Erik Vogel hun première beleefde. Onder aanwezigheid van onder andere vakbroeder Ursul de Geer, jong talent Titia Hoogendoorn (SpangaS) en Vogel’s levenspartner en ex-collega Caroline de Bruijn (Jeanine in Goede Tijden, Slechte Tijden) bracht Wallis Theaterproducties dit van oorsprong Engelse stuk op de planken. Binnenkort volgt natuurlijk de recensie!

Lees ook:GTST Ruben doet het met Isa Hoes
Lees ook:Buitenkunst zoekt jong talent
Lees ook:Druk première weekend
Lees ook:Cas Jansen geeft acteerworkshops
Lees ook:Special over Ellen Vogel bij Opium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>