Maker of performer? Sluit je aan bij het Lab van het Cardboardia team

Wil je leren ontwerpen en werk maken met karton? Ben je steltloper of heb je ambities als (straat)artiest? Het team van Cardboardia nodigt je uit voor het Intensive Street Performance Lab! Het gaat om een aantal workshops van 25 tot en met 31 augustus in aanloop naar en tijdens internationaal street arts festival Spoffin in Amersfoort.

Het lab bestaat uit twee onderdelen. Er is een groep die gaat ontwerpen met golfkarton, ook interessant voor mensen die de aankleding verzorgen voor evenementen, festivals en etaleurs. Daarnaast is er een groep voor mensen die willen meelopen met de Cardboardia Parade tijdens Spoffin, een spectaculaire en vrolijke optocht met metershoge fantasieobjecten, bizarre voertuigen en indrukwekkende machines, alles dus gemaakt van golfkarton.

Het Cardboardia team komt uit Rusland, aangevuld met ervaren internationale theatermakers. Kunstenaars van over de hele wereld komen naar Amersfoort om mee te werken aan de Parade bij Spoffin. Tijdens het Lab sluit je je aan bij deze creatieve groep. Het team is nog nadrukkelijk op zoek naar steltlopers met eigen stelten.

Meer informatie lees je onder het kopje lopende acties op de website van Spoffin

Foto: Cardboardia via Festival Spoffin

 

Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Makers en festivals ontmoeten elkaar op Zomerpreview
Lees ook:Veel belangstelling voor Spoffin Zomerpreview
Lees ook:Spoffin houdt auditie voor straatspektakel
Lees ook:Nog nooit werden de zomerfestivals zo goed bezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>