Amsterdamse regiestudenten tonen werk in Toneelschuur

Op zondag 12 januari vindt de tweede Bits and Pieces-middag van dit theaterseizoen plaats. Deze keer staat in het teken van de vierde editie van Halfweg, een samenwerking tussen Toneelschuur Producties en de regieopleiding van de Theaterschool Amsterdam. Tijdens Halfweg worden regiestudenten al tijdens de opleiding geïntroduceerd in het theater met korte proeve van hun werk. Wellicht de Toneelschuur Producties makers van de toekomst?

Drie jonge regisseurs aan de Theaterschool van Amsterdam laten werk zien dat ze tijdens hun opleiding hebben gemaakt. Het publiek krijgt drie korte voorstellingen te zien, gemaakt door jonge mensen en gespeeld door jongen mensen.

Tussendoor en na afloop proeft het publiek een hapje en drankje verzorgd door Café Toneelschuur / Restaurant Dijkers. Na afloop kan het publiek napraten met spelers, de regisseurs en met de medewerkers van de Toneelschuur.

Kijk hier voor meer informatie.

 

 

Lees ook:Speel jij mee in Starring#17?
Lees ook:Laatste Bits and Pieces van 2014
Lees ook:Audities voor De Theatervooropleiding Amsterdam
Lees ook:Theater de Engelenbak in handen van Frascati
Lees ook:Het Debuut toont 3 aanstormende talenten in 1 tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>