Speel jij mee in nieuwe voorstelling Schwalbe?

Ruim veertig Haarlemmers van alle leeftijden spelen mee in de nieuwe voorstelling van Theatercollectief Schwalbe. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november speelt hun fysieke theatervoorstelling Schwalbe zoekt massa in de Toneelschuur in Haarlem. Zij zoeken hiervoor nog mensen!

Schwalbe zoekt massa laat de massa in verschillende verschijningsvormen zien, een samenkomst van individuen die zowel schoonheid als gruwelijkheid in zich heeft. Soms gaan we graag op in de menigte, zoals bij een concert of demonstratie. Maar massa kan ook ongecontroleerd of beangstigend zijn. Schwalbe zoekt massa speelt op letterlijke wijze met beide gevoelens.

Nieuw initiatief 

Schwalbe zoekt massa is de eerste voorstelling binnen het nieuwe initiatief De Coproducers. De Toneelschuur coproduceert samen met de Rotterdamse Schouwburg, Theater Frascati, Theater aan het Spui, De Verkadefabriek, het Grand Theatre Groningen en Theater Kikker voorstellingen met als doel een impuls te geven aan de ontwikkeling van vernieuwend dans- en theateraanbod.

De Coproducers zullen jaarlijks minimaal twee voorstellingen coproduceren. Hierbij gaat het om het beschikbaar stellen van een startkapitaal en de garantie van 15 tot 20 speelbeurten. Daarnaast is er een overkoepelende marketingaanpak. Dit theaterseizoen  presenteren de Coproducers twee coproducties: Schwalbe zoekt massa en Caligulavan Thibaud Delpeut (april, mei 2014).

Wie nog wil meedoen met Schwalbe zoekt massa kan zich tot uiterlijk 3 november opgeven via [email protected] o.v.v. naam, telefoonnummer en email. Leeftijd speelt geen rol, een redelijk goede conditie wel.

 Foto: Pepijn Lutgerink

Lees ook:Theaters gaan samen produceren
Lees ook:Thibaud Delpeut regisseert Caligula
Lees ook:Jakop Ahlbom vraagt om lening
Lees ook:Schwalbe genomineerd in Nacht van de Vergeten Toneelprijzen
Lees ook:Chaotische klimaattop in schouwburg Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>