Audities voor De Theatervooropleiding Amsterdam

Op 7 en 8 juni kun je auditie doen voor De Theatervooropleiding van Amsterdam. De Theatervooropleiding is een nieuw initiatief van De Stadsschouwburg Amsterdam, Toneelgroep  Amsterdam, Frascati  Theater, het Nederlands Theater  Festival/Amsterdam Fringe Festival en Likeminds. De opleiding biedt jong talent uit Groot Amsterdam een super start in het hart van hun eigen organisatie.

Wat is het?

De Theatervooropleiding Amsterdam is een deeltijd vooropleiding en heeft de ambitie om jong uitvoerend talent klaar te stomen voor het landelijke kunstvakonderwijs.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor jonge acteurs, mimespelers en performers tussen 16 en 23 jaar per seizoen, die in dat jaar auditie doen op een theaterschool. Ze moeten komen uit de regio Groot Amsterdam. De eerste audities zijn op 7 en 8 juni.

Waar?

Je krijgt les op de locaties van de organisaties in Amsterdam.

Waarom?

De alliantie ziet de vooropleiding als een onderdeel in de keten van talentontwikkeling. Het biedt met en door de vijf  toptheaters een structureel curriculum aan voor vijftien jonge talenten per jaar.

Wil je meer weten? Kijk hier.

Tekst: Janneke Holtslag

Lees ook:Nieuw: Theatervooropleiding Oost
Lees ook:Lot theaterschool ISH onzeker
Lees ook:Buitenkunst zoekt jong talent
Lees ook:De weg naar de roem – deel VI
Lees ook:Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>