Het Kleine Theater nieuw jeugdhuisgezelschap Ostadetheater

Het Kleine Theater is het nieuwe jeugdhuisgezelschap van het Ostadetheater in Amsterdam. Zondag 16 februari wordt de samenwerking gepresenteerd tijdens de première van de voorstelling Rapunzel.

Vanaf 2014 zijn Het Kleine Theater en Ostadetheater Amsterdam vaste samenwerkingspartners op het gebied van jeugdtheater voor het hele gezin. Het Kleine Theater presenteert in het Ostadetheater maandelijks drie tot zes voorstellingen voor de allerkleinsten (vanaf 3 jaar). In de meivakantie van 2014 worden verschillende succesvoorstellingen hernomen in Het Kleine Theater Festival.

Het Kleine Theater bestaat uit Anke Engels en Vimala Nijenhuis. Beiden zijn afgestudeerd aan de acteursopleiding in Utrecht. Engels speelde in het theater onder meer bij het Ro Theater en Het Toneel Speelt. Op televisie verwierf ze bekendheid in de dramaserie Ernstige delicten van de VARA. Nijenhuis speelde onder andere bij Theater EA en Stella DenHaag. Ook zij speelde in Ernstige delicten.Het Kleine Theater maakt vrolijk, ontroerend, muzikaal en poëtisch theater voor het hele gezin. Eerder was in het Ostadetheater Het Zigeunermeisje, Hans en Grietje, Roodkapje en Het Zigeunermeisje viert Kerst te zien.

Bron: Theaterkrant

 

 

Lees ook:Amsterdams Ostadetheater bestaat 30 jaar
Lees ook:John Kraaijkamp sr. in TV-Monument
Lees ook:Josine van Dalsum koninklijk onderscheiden
Lees ook:Acteur Jacques Commandeur overleden
Lees ook:Gids: vanavond La Voix Humaine on tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>