Zesde International Storytelling Festival in Amsterdam

De beste Nederlandse en internationale storytellers brengen Amsterdam tijdens het zesde International Storytellingfestival naar verre streken of naar onbekende oorden. Het eerste weekend  van november opent het festival in Podium Mozaïek.

Op zaterdag 2 november vechten de Iraanse Sahand Sahebdivani en de Israëlische Raphael Rodan met verhalen de strijd uit tussen twee gezworen vijanden in de première van hun voorstelling. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zondagmiddag 3 november naar de interactieve voorstelling Het Nachtkastje van mijn Opa. Ook wordt het publiek op de vroege zondagavond meegevoerd naar de omgeving van de Tanger tijdens de Soiree d’Andaluz met optredens van Soufiane Moussouli en Pauline Seebregts onder muzikale begeleiding van het Amsterdams Andalusisch Orkest.

De wieg van de één stond in Iran, die van de ander in Israël. Gezworen vijanden? Of de beste vrienden? Sahand Sahebdivani en Raphael Rodan leerden elkaar tijdens de vorige editie van het Internationaal Storytelling Festival Amsterdam kennen en meteen ontstond het idee om samen een voorstelling te maken. Begeleid door drie muzikanten duiken ze in hun eigen verleden, de cultuur van hun geboorteland en vechten met verhalen de strijd uit.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Nu ook auditieronde Adams Kleinkunst Festival te bezoeken
Lees ook:Één voorstelling via skype in twee landen tegelijk!
Lees ook:Logos: nieuw festival over taal
Lees ook:Kaartverkoop Fringe Festival gestart
Lees ook:Nederlands Theater Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>