Recordaantal kaarten voor Holland Festival

Voor het Holland Festival is dit jaar een recordaantal kaarten verkocht. Ruim 115.000 mensen bezochten het festival, maakte de organisatie vrijdag bekend.

De 67e editie was een van de grootste van de afgelopen jaren, met 159 voorstellingen en concerten op verschillende locaties in Amsterdam. Het evenement is vooral een stuk groter geworden door het spektakelstuk War Horse, de theatervoorstelling met levensgrote net echt lijkende paarden die door Joop van den Ende naar Nederland is gehaald. War Horse trok meer dan 33.000 bezoekers. Ook zonder deze voorstelling kwamen er meer bezoekers dan vorig jaar.

Het festival begon op 1 juni en wordt zondag afgesloten met het muzikale theaterstuk Oidípous. Het was de tiende en laatste editie onder de artistieke leiding van opera- en theaterregisseur Pierre Audi.

Bron: AT5
Foto: Hans Jörg Michel

Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival
Lees ook:Parade naar tevredenheid afgesloten
Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Festival Noorderzon trekt 125.000 bezoekers
Lees ook:Ook Zeeland Nazomerfestival recordaantal bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>