Veel belangstelling voor Spoffin Zomerpreview

Internationaal street arts festival Spoffin verwacht tijdens de tweede editie van de Zomerpreview, dit jaar op zaterdag 1 februari in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort, meer dan honderd artiesten, programmeurs, organisatoren en impresariaten op het gebied van zomertheater in Nederland en net daar buiten. De organisatie is opnieuw in handen van Spoffin en De Tuin der Lusten.

Artiesten laten tijdens de Zomerpreview zien waarmee ze bezig zijn en kunnen er hun ideeƫn tonen aan de hand van tekeningen, maquettes en enkele korte optredens. Organisatoren komen er inspiratie opdoen en ontvouwen hun plannen voor de festivals in 2014. De Zomerpreview voorziet in de behoefte van veel theatermakers en -organisatoren aan een informele bijeenkomst in de winter, waar ongedwongen ontmoetingen, uitwisselingen, ontdekken en het delen van dromen centraal staat. Zonder subsidie, samen met en voor elkaar.

Rietveldpaviljoen

De eerste Zomerpreview vond vorig jaar plaats in de Amersfoortse Laswerkplaats. Spoffin en De Tuin der Lusten hebben dit jaar gekozen voor het Rietveldpaviljoen, omdat deze locatie meer ruimte biedt. Desondanks is het paviljoen aan de Zonnehof inmiddels al zo goed als volgeboekt door een verscheidenheid aan artiesten en groepen. Belangstellenden kunnen nog een kaartje kopen voor deze dag waarop makers en festivals elkaar tussen twee seizoenen op een ontspannen manier ontmoeten, inclusief een smakelijk tapasbuffet van Butifarra.

De Zomerpreview 2014 vindt plaats van 14.00 tot 22.00 uur in het Rietveldpaviljoen (Zonnehof 8, Amersfoort), 10 minuten lopen vanaf NS-station Amersfoort, uitgang Stationsplein.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Lees ook:Makers en festivals ontmoeten elkaar op Zomerpreview
Lees ook:Amersfoort begint nieuw theaterfestival
Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Maker of performer? Sluit je aan bij het Lab van het Cardboardia team
Lees ook:Spoffin houdt auditie voor straatspektakel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>