Na De Eenzamers het land door

Artiesten die eerder bij De Eenzamers speelden, reizen komende seizoen het hele land door. De Eenzamers is volgens oprichtster Danielle Schel “een magnetisch middelpunt voor mensen die doorzetten en speeluren willen maken.” Theatermakers en performers uit verschillende disciplines werken samen en maken kennis met elkaars publiek. Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit de drukke schema’s van de artiesten nu. 

Zo is actrice Inge Wannet is dit jaar wederom te zien op het Amsterdam Fringe Festival net als Kim van den Bemt en Jente Jong. Danielle Schel en Mirjam van Ansem staan volgend weekend op het Sonsbeek Theater Avenue in Arnhem. Erik Ankone heeft net een inspirerende bluestour in Amerika achter de rug en Linda Kreuzen is bezig met een limited edition van haar debuut-ep, Desiree van Haaren speelt deze zomer haar solo Cupido en Kiki Schippers stond als finalist op het Leids Cabaret Festival. Jasper Smit is 6 en 7 september te bewonderen op het Bosjesfestival in Hilversum en Rebecca Sier werkt samen met MINDPARK aan een album.

Meer informatie over De Eenzamers vind je hier.

Toneel.blog sprak eerder met de oprichtsters van De Eenzamers. Lees hier interview hier terug.

Lees ook:Drie solo’s in één kaartje bij De Eenzamers
Lees ook:De Eenzamers het voorbeeld voor theaterland
Lees ook:Cameretten-prijzen naar Oldenosborn en Kiki Schippers
Lees ook:René van ‘t Hof werkt aan solo
Lees ook:Makers en festivals ontmoeten elkaar op Zomerpreview

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>