Nu ook auditieronde Adams Kleinkunst Festival te bezoeken

Eerder waren de halve finalisten al in theaters te zien voor de grote finale van de Wim Sonneveldprijs in het De La Mar Theater. Nu zijn ook de audities van het Amsterdams Kleinkunst Festival al te zien. In Theater Bellevue is vanaf 28 november de Tweede auditieronde Wim Sonneveldprijs 2014 te bezoeken. 

Uiteindelijk maken zes halve finalisten een tournee door het land om te eindigen in de halve finales, (mogelijk) de finale in het De La Mar Theater en de Finalistenweek (wo 21 tm za 24 mei in Theater Bellevue).

Het Amsterdams Kleinkunst Festival startte in 1988 het Concours om de Wim Sonneveldprijs, dat aanstormende cabaretiers en kleinkunstenaars deze kans biedt. Veel van het jonge talent dat jaarlijks door het Amsterdams Kleinkunst Festival wordt gescout, heeft ondertussen een vaste plek verworven in de theaters in Nederland en Vlaanderen. Zo waren onder andere Thomas Acda, Van der Laan & Woe, Kees Torn, Maarten van Roozendaal, Droog Brood en Claudia de Breij kandidaat in één van de edities van het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Ook de winnaars van de afgelopen twee jaar, Peter van Rooijen en Louise Korthals, hebben inmiddels hun plek verworven.

Wie zelf een poging wil wagen, kan zich tot en met wo 16 oktober 2014 opgeven bij hetAmsterdams Kleinkunst Festival via www.amsterdamskleinkunstfestival.nl.

Foto: Meester Ontwerpers

Lees ook:Finalisten Wim Sonneveldprijs bekend
Lees ook:Finales Amsterdams Kleinkunst Festival van start
Lees ook:Flip Noorman wint Amsterdams Kleinkunst Festival
Lees ook:Yentl en De Boer winnen Wim Sonneveldprijs
Lees ook:Wie zijn er door naar de Tweede auditieronde van de Wim Sonneveldprijs?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>