Theu Boermans regisseert favoriete scènes

Theu Boermans regisseert tijdens de Amsterdamse Uitmarkt en het Haags UIT Festival de favoriete fragmenten van acteurs en publiek uit het repertoire van het Nationale Toneel. Ook zijn er al scènes te zien uit de voorstellingen van het komende seizoen zoals Drie zusters, De ideale man en De storm.

Naast de scènes van Boermans is het Nationale Toneel vaker te zien op de culturele festivals. Zo nemen het Nationale Toneel, NTjong, de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui samen plaats op het toneel-terras op het Lange Voorhout tijdens het Haags UIT Festival. Bij deze zogenaamde Toneel-Talkshow kunnen bezoekers naar inteviews en muziekfragmenten luisteren. Ook is er een Shakespeare karaoke. De Toneel-Talkshow heeft onder andere de volgende gasten: Anne Wil Blankers, regisseurs van het Nationale Toneel, Beau Schneider en spelers van de NTjong voorstelling Zebra Zebra.

NTjong en zebra’s

Het nieuwe jeugdtheatergezelschap van Den Haag, NTjong staat tijdens het Haags UIT Festival de hele dag op het plein van Theater aan het Spui met een enorme Zebra. Dit ter promotie van hun nieuwste voorstelling Zebra Zebra die op 6 oktober in première gaat. Kinderen kunnen tijdens het UIT Festival zelf omgetoverd worden in een zebra.

Het Nationale Toneel is tijdens de Amsterdamse Uitmarkt op zondag 26 augustus te zien en op het Haags UIT Festival op zondag 8 september.

Foto: Carli Hermès

Lees ook:Programma nieuwe NTjong bekend
Lees ook:Eerste Zilveren Krekels bekend
Lees ook:Theu Boermans krijgt Sjerp van Oranje
Lees ook:Theu Boermans directeur Nationale Toneel
Lees ook:Casper Vandeputte regisseert Nationale Toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>