Afterparty’s van Holland Festival in Skylounge

Tijdens het Holland Festival vinden op drie zaterdagavonden vanaf 23.30 uur gratis Late Night optredens plaats in de Skylounge van het DoubleTree by Hilton hotel in Amsterdam. De concerten worden verzorgd door Holland Festivalartiesten die zich van een andere kant laten zien dan in het reguliere festivalprogramma.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op 8 juni wordt de Late Night verzorgd door Congolese en Franse muzikanten uit de voorstelling Shéda van Dieudonné Niangouna. Pierre Lambla op saxofoon, Mel Malonga op basgitaar en zanger DeLaVallet Bidiefono brengen een mix van geïmproviseerde experimentele jazz en traditionele muziek uit Congo.

Op 15 juni zingt Claron McFadden (foto) jazzmuziek van Ellington, Gershwin, Corea en Jobim. Zij wordt begeleid door Fay Lovsky op gitaar, theremin en zingende zaag en Dimitar Bodurov op piano. Claron McFadden treedt op in de 3D-opera Sunken Garden.

Op 22 juni presenteren Franui en Karsten Riedel hun muziekprogramma Fool of Love, gebaseerd op de sonnetten van William Shakespeare. De Duitse singer-songwriter en de ‘musicabanda’ uit het Oost-Tiroolse dorp Innervillgraten creëren een nieuw geluid dat zij ‘Village-pop’ noemen. Franui speelt eerder die avond de voorstelling Mahlerlieder in het Muziekgebouw aan ’t IJ.

Meer informatie over het Holland Festitval vind je hier.

 

Lees ook:Veel gratis evenementen tijdens Holland Festival 2014
Lees ook:66e Holland Festival van start gegaan
Lees ook:Koning en Koningin aanwezig bij opening Holland Festival
Lees ook:Meer muziektheater tijdens Holland Festival 2013
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>