Op reis met Theaterfestival Karavaan

Reizend theaterfestival Karavaan, met straat- en locatietheater langs markante plekken aan de Westfriese Omringdijk, is deze zomer van 9 t/m 31 juli opnieuw drie weken lang in Noord-Holland te bezoeken. Tijdens Karavaan beleven drie voorstellingen hun première, MELK van 5eKwartier in een weiland in Aartswoud, Nachtoogst van Mijzen2011 in de Mijzenpolder en Verkassen III van Het Gezelschap in een nieuwbouwwijk te Zwaag.

Bijzonder dit jaar is de voorstelling Botter van Nieuwe Helden waarbij er op een echte botter kan worden meegevaren op de Zuiderzee, luisterend naar ontroerende verhalen over vaders en zonen. Ga ook later op de avond mee op reis naar de late night voorstellingen. Bokkenvet van Afslag Eindhoven is een voorstelling over een oliebollenbakkersfamilie en een bekende Noord-Hollander in de wereld van het grote geld. Tuig komt met een enorme blaasbalg dat als decor dient voor een reis in de avond aan het IJsselmeer in de voorstelling Hellend Vlak. Met De Vlucht van Prins te Paard wordt de laatste reis van een in WO II verongelukte piloot gevolgd nadat zijn vliegtuig 70 jaar later wordt geborgen.

Alle data op een rijtje
De straattheaterdagen zijn in: Hoogkarspel za 9 juli – Enkhuizen zo 10 juli – Wervershoof wo 13 juli – Hoorn di 14 juli. Het festivalhart strijkt die week neer in Hoorn, Julianapark, do 14 t/m zo 17 juliDaarna vinden de straattheaterdagen plaats in: Schoorl di 19 juli – Heerhugowaard wo 20 juli – Alkmaar do 21 juli. Het festivalhart is te vinden in Alkmaar, Park Oosterhout, do 21 t/m zo 24 juliDe laatste week van het festival zijn er straattheaterdagen in: Callantsoog di 26 juli – Castricum wo 27 juli – Schagen do 28 juli – Bovenkarspel vr 29 & za 30 juli. Het festivalhart bevindt zich dan in Schagen, Muziektuin, do 28 t/m zo 31 juli

Zie voor alle reistips www.karavaan.nl

Lees ook:Nieuwe artistiek leider Karavaan
Lees ook:Dennis Meyer nieuw artistiek leider theaterfestival Karavaan
Lees ook:Theater YXIE ondanks erkenning afgekapt
Lees ook:Amsterdam Fringe Festival kreeg meer dan 200 inschrijvingen binnen
Lees ook:De backstage-geheimen ontrafeld…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>