Lange wachtrijen voor Dickens Festijn in Deventer

Het Dickens Festijn heeft zaterdag voor een forse toeloop naar het Deventer Bergkwartier gezorgd. De rijen richting de middeleeuwse wijk die het Victoriaanse leven uit de boeken van Charles Dickens doet herleven, waren bijna een kilometer lang. Dat heeft Anjo de Bont van het organiserende Evenementenbureau VVV Deventer zaterdag gemeld.

,,We hebben naar schatting ruim 75.000 bezoekers getrokken.”
Voor zondag worden nog meer bezoekers verwacht. Op het hoogtepunt van de eerste dag van het tweedaagse kerstfestival liep de wachttijd zaterdag op tot anderhalf uur. ,,Rond twaalf uur ontstond een rij tot aan het station waar de extra lange treinen van de NS binnenliepen.”
Morgen, tussen 11.00 en 17.00 uur, gaat het festijn de tweede en laatste dag in.

Meer informatie: www.dickensfestijn.nl

(ANP)

Lees ook:Dickens festijn trekt 160.000 bezoekers
Lees ook:Estafette ‘Virginia Woolf’ op Uitmarkt
Lees ook:Muzikale Brecht-reeks in de Roode Bioscoop
Lees ook:Veiling Marcel Marceau levert 500.000 euro op
Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>