Spuigenoten zoekt laatste deelnemers kunstproject

De Spuigenoten uit Den Haag zoekt nog deelnemers voor hun grootschalige kunstproject aanstaande 6 maart in Theater aan het Spui.

Op deze dag (de 20e verjaardag van het Theater aan het Spui) worden in de grote zaal filmopnamen gemaakt van een uniek kunstproject waarin honderden mensen meewerken aan een levende digitale klok. Hiervoor zijn nog enkele mensen nodig die de wijzers van de klok vormen.

De figuranten in de film zitten zo op de tribune dat zij cijfers vormen. En met die cijfers de digitale tijd. Die tijd wordt elke minuut aangepast, continu, bijna 16 uur lang in real-time. Dit duurt van 10:00 tot 01:20 uur. Zo wordt door de Spuigenoten op een losse en kunstzinnige manier hun steun en betrokkenheid bij het cultuur en theater getoond. Zij willen laten zien hoe veelzijdig en kleurrijk het theaterpubliek is.

Om deze digitale klok mogelijk te maken, zijn veel mensen nodig. De Spuigenoten zoekt nog steeds figuranten. Wees niet bang: je hoeft niet de hele 16 uur te zitten. Je kunt je inschrijven voor één of meer tijdvakken van 40 minuten om deel te nemen aan de klok. Tijdens deze marathon staan we er ook bij stil dat de tribunes aan vervanging toe zijn. Door je deelname aan dit kunstproject eventueel te laten sponsoren, verzamelen figuranten daardoor geld in voor nieuwe tribunes in de grote en kleine zaal van Theater aan het Spui. Zo wordt de cultuursector ook nog concreet geholpen.

Klik hier om je aan te melden voor De Tijd Is Gekomen.

Lees ook:Stoelendans op de tribune
Lees ook:Speel mee in The New Forest met Wunderbaum
Lees ook:Alize Zandwijk ontvangt vandaag Toneelkijkersprijs
Lees ook:Overweldigende Alice in Wonderland
Lees ook:Een week lang TA op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>