Nationale Toneel zoekt jong talent

Het Nationale Toneel zoekt voor een nieuwe voorstelling van Theu Boermans acteertalent. Ben jij een jongen tussen 16 en 24 jaar en heb jij Noord-Afrikaanse looks? Schrijf je dan in voor de audities op 19 februari. Je doet auditie voor de rol van veertienjarige Momo. Wie weet zijn Anne-Wil Blankers en Stefan de Walle dan binnenkort je tegenspelers.

Foto: Carli Hermès

Meer info vind je hier.

Lees ook:Madame Rosa: ontroerend mooi
Lees ook:Anne Wil Blankers viert jubileum als Madame Rosa
Lees ook:Theu Boermans regisseert favoriete scènes
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Ariane Schluter op het witte doek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>