Cast Ontdekking van de hemel compleet

Waldemar Torenstra, Sieger Sloot, Genio de Groot, Lidewij Mahler, Lieneke Le Roux en Marijn Claes zijn volgend seizoen te zien in De ontdekking van de hemel. Voor het eerst is het meesterwerk van Harry Mulisch bewerkt voor toneel. Zaterdag 25 oktober 2014 gaat de voorstelling in première in Haarlem, de geboortestad van de schrijver.

De ontdekking van de hemel is het verhaal over de intense vriendschap van Onno Quist en Max Delius. Samen raken ze in de ban van de mooie celliste Ada Brons. Zij krijgt een relatie met Max en vervolgens met Onno. Dan blijkt Ada zwanger. Bij de geboorte is niet alleen onbekend wie van de twee de vader is, maar ook welke allesomvattende missie dit kind te wachten staat. Het personage Mulisch, meester van de dwarsverbanden, neemt de rol van verteller en commentator op zich. Hij stuurt het verhaal en geeft relativerend, komisch en actueel commentaar.

De ontdekking van de hemel is vanaf 15 oktober 2014 tot en met 15 februari 2015 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie en speellijsten zijn te vinden op www.toptheater.nl.

Foto: PIEK

http://youtu.be/XsUiaWHD4L8

Lees ook:Een spookachtige actie!
Lees ook:Spooky op het station
Lees ook:Connie Palmen betrokken bij Nationaal Toneel
Lees ook:De mist rond Ko van Dijk
Lees ook:Romeo en Julia met een kleurtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>