Bekende Nederlandse artiesten samen in theatervoorstelling over filmklassiekers

Cabaretiers Peter Heerschop, Viggo Waas en Erik van Muiswinkel staan volgend jaar in een theatervoorstelling van Titus Tiel Groenestege waarin zij, samen met o.a. Ali B. en Wende Snijders, beroemde filmscènes op het podium brengen.

Het stuk Onceuponatimethegodfatherflewoverthecuckoosnestwhiledoctor-zhivagodiedofsaturdaynightfeveraftereatingaclockworkorange gaat op 13 mei 2015 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en is slechts een maand te zien in elf steden door heel Nederland. Het bijzondere gezelschap giet voor de voorstelling onvergetelijke scènes uit filmklassiekers als The Godfather, One Flew over the Cuckoo’s Nest, Titanic en Casablanca in een nieuw verhaal. De beroemde scènes worden nagespeeld, gezongen en gerapt door acteurs, zangers en cabaretiers die niet eerder samen op één podium te zien waren.

Onceuponatimethegodfatherflewoverthecuckoosnestwhiledoctor-zhivagodiedofsaturdaynightfeveraftereatingaclockworkorange is de allereerste voorstelling van een nieuw theaterconcept bedacht door Bos Theaterproducties. Ieder theaterseizoen krijgt een unieke afsluiting met een voorstelling van theatermakers die normaliter niet in de gelegenheid zijn om met elkaar te spelen. Ieder jaar andere artiesten en een ander concept.

Foto: Geert Gratama 

Lees ook:Gezien: Carmen, opera of familievoorstelling?
Lees ook:Nu ook auditieronde Adams Kleinkunst Festival te bezoeken
Lees ook:Wie zijn de halve finalisten van Cameretten?
Lees ook:Mahagonny Songspiel wordt stadsspektakel
Lees ook:De stilte aan stukken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>