Speel jij mee in Starring#17?


Starring #, dé jongeren theaterproductie van Toneelschuur, beleeft haar 17e editie. De Toneelschuur is op zoek naar jongeren van 15- 20 jaar die zich vol overgave, kwetsbaarheid en lef durven te storten op hun rol in de nieuwe Starring #17, Midzomernachtsdroom, onder leiding van de jonge regisseuse Daria Bukvic.

Durf jij het aan? Geef je dan op voor Starring #17! Inschrijven kan tot en met vrijdag 31 januari 2014. Stuur een mailtje naar: [email protected] De audities vinden plaats op zondag 9 februari 2014. Vanaf woensdag 12 februari wordt  tot de voorstellingen do 17 t/m za 19 april,  elke woensdagavond en zondag hard gewerkt aan deze nieuwe voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.toneelschuur.nl.

 Over Midzomernachtsdroom

Daria Bukvic, in 2011 afgestudeerd aan de Regie Opleiding Maastricht, maakt samen met veertien jongeren uit Haarlem en omgeving een punkversie van de Shakespeare klassieker ‘Midzomernachtsdroom’. ‘Midzomernachtsdroom’ is een komisch verhaal over jonge mensen die in een sprookjesbos krankzinnig worden van verliefdheid. Wat is droom en wat is werkelijkheid? In de versie van Daria Bukvic wordt ‘Midzomersnachtsdroom’ één kleurrijke trip vol wraakzuchtige elven en dreunende beats.

 Over Starring #

De voorstellingen van Starring # worden voor en door jongeren gemaakt, onder begeleiding van een professionele regisseur en de ervaren technici en productiemedewerkers van Toneelschuur Producties.

Elke Starring # voorstelling is anders: de regisseur kan kiezen voor bewegingstheater of dans, maar ook een stuk van Shakespeare kan het uitgangspunt vormen. Voor talentvolle, jonge regisseurs zoals Thibaud Delpeut, Karina Kroft, Casper Vandeputte en Olivier Diepenhorst vormden hun versies van Starring # een eerste kennismaking met Toneelschuur Producties. Haarlemse jongeren, die veelal geen of weinig spelervaring hebben, kunnen aan den lijve ondervinden hoe een theatervoorstelling tot stand komt. Inmiddels zijn de eerste spelers van Starring # zelfs doorgestroomd naar de toneelschool!

Foto: Pieter van den Boogert

 

Lees ook:Extra matinee voorstelling voor Starring #17
Lees ook:Laatste Bits and Pieces van 2014
Lees ook:Amsterdamse regiestudenten tonen werk in Toneelschuur
Lees ook:Casper Vandeputte regisseert Nationale Toneel
Lees ook:Toneelschuur en Ro Theater werken samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>