Nieuwe Open B.A.C. in Amsterdam

De Open B.A.C. is terug! Door de sluiting van de Amsterdamse Engelenbak, kwam er ook een einde aan de Open Bak, het wekelijkse Open Podium op de dinsdagavond. Nu organiseert Ben Lansink samen met het Betty Asfalt Complex een nieuw open podium: B.A.C.
De Open B.A.C. is een open podium voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret, varieté etc. Deze Open B.A.C is een spannende en afwisselende avond waar je in intieme setting kennis maakt met de eerste try-outs van jong en oud talent. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo o.l.v. Johan Hoogeboom, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet. Elke dinsdag met een andere presentator en met verschillende optredens die maximaal 15 minuten duren. Aanvang 20.30 uur.

Vanavond presenteert winnaar van Cameretten Patrick Laureij de eerste editie van de nieuwe Open B.A.C.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Lees ook:Feestelijke opening mediatheek TIN
Lees ook:Drie solo’s in één kaartje bij De Eenzamers
Lees ook:Muzikale Brecht-reeks in de Roode Bioscoop
Lees ook:The Sadifest knalt!
Lees ook:Heesters onderbreekt theateroptredens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>