Win kaarten voor FEEKS

Toneel.blog mag 3×2 kaarten weggeven voor FEEKS, de nieuwe voorstelling van Theatergroep ZEP. Regisseur Peter Pluymaekers versnijdt de klassieker Het temmen van de feeks met rap, scratch en hiphop tot een messcherpe, actuele komedie voor iedereen vanaf 14 jaar. Wil jij hiervoor kaarten winnen? Beantwoord dan de prijsvraag!

Kate is een mondige vrouw met een eigen wil, die zich niet wil plooien naar de verwachtingen van de maatschappij waarin ze leeft. Tot groot ongenoegen van haar vader waagt geen man zich in haar buurt. Vanuit het niets is daar Petruchio, die in ruil voor een fikse bruidsschat zijn vingers aan haar durft te branden. Op listige wijze zet hij haar naar zijn hand. Maar hoe meer hij haar beteugelt, hoe meer de twijfel ontstaat of deze ‘getemde’ versie wel het evenbeeld is van de ideale vrouw.

Om kans te maken op 2 kaarten voor een dag die jou uitkomt geef je antwoord op de volgende vraag:

In welk theater gaat FEEKS in première?

Mail het goede antwoord naar [email protected]

De voorstelling gaat op 26 september in première en toert daarna tot en met 3 december door het hele land. Let op: deze winactie duurt tot 6 oktober.

 

 

 

 

Lees ook:Theatergroep ZEP komt met nieuwe Shakespeare-bewerking
Lees ook:Een ideale vrouw verlengd
Lees ook:Een ideale vrouw opnieuw verlengd
Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam
Lees ook:Win kaarten voor Hannah en Martin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>