Speciale aanbieding The Normal Heart voor toneel.blog

Deze week zijn de repetities voor de nieuwe voorstelling The Normal Heart begonnen. Eerder konden we daarom het interview met hoofdrolspeler Freek Bartels al lezen op toneel.blog. Nu luiden we het weekend in met een mooie actie voor deze voorstelling.

Lezers van toneel.blog krijgen een gratis programmaboek als zij op dinsdag 30 of woensdag 31 juli The Normal Heart bezoeken. Gebruik maken van deze actie kan via 0900 33 52 627 (35 cpm) o.v.v programmaboek. Of via DEZE LINK.

1. Klik op de button KOOP NU 2. Kies voor 30 of 31 juli 3. Kies voor prijssoort programmaboek

The Normal Heart  is een aangrijpend toneelstuk over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren 80. Niet eerder was dit met drie Tony Awards bekroonde Broadway-succes buiten de VS te zien. Het met veel humor vertelde waargebeurde verhaal vertelt over een hechte vriendengroep in het gevecht tegen politici, artsen en media die de waarheid willen verdoezelen over de nieuwe ziekte die de homowereld teistert. Een onvergetelijk stuk dat maar weer eens aantoont dat in de liefde iedereen gelijk is. De cast bestaat naast Freek uit niemand minder dan Henriette Tol, Frederik Brom, Oren Schrijver, Thijs Römer, Kevin Hassing, Jelle de Jong en Daniel Cornelissen. De regie is in handen van Job Gosschalk (o.a. ‘t Schaep met de 5 pooten, Alles is Liefde).

The Normal Heart  is van 30 juni t/m 11 augustus exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

 

 

Lees ook:Freek Bartels: ‘The Normal Heart is waargebeurd verhaal dat niet vergeten mag worden’
Lees ook:Toneel.blog zoekt redacteuren
Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Toneel.blog stopt
Lees ook:Parade: Gewaagde muziekmedley Janis Joplin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>