Maas viert housewarming met Voor de leeuwen#1

Maas theater en dans verhuist naar het Maaspodium in het Lloydkwartier in Rotterdam. Dit wordt gevierd met het festival VOOR DE LEEUWEN#1. VOOR DE LEEUWEN#1 is een terugkerend festival waarmee Maas beginnende makers een podium biedt. De eerste editie vindt plaats van 26 tot en met 29 juni.

Tijdens Voor de leeuwen presenteren getalenteerde makers zich aan nieuwsgierig publiek van alle leeftijden, buurtbewoners, pers en programmeurs. Woensdag en donderdag komen er scholen en vrijdag en zaterdag ontvangen we ons eerste vrije publiek. Er zijn een tiental korte performances, dans- en theatervoorstellingen en op zaterdagmiddag is er een speciaal programma voor kinderen vanaf 5 jaar met acts, schmink, eten en drinken. Zaterdagavond wordt Voor de leeuwen #1 afgesloten met een feest met live muziek en dj.

De makers

Deelnemende makers zijn Anne Fé de Boer, Valentine Berning, Camie Bonger, Cagdas Gülüm, Fabian Holle, Niek van der Horst, Gonca Karasu, Annemieke van der Linde, Khadija Massaoudi, José Montoya, Thabi Mooi, Davy Pieters, Nastaran Razawi Khorasani, Dewi Reijs, Elvin Rigters, Lotte Rischen, Wiske Sterringa, Daniëlle van de Ven, Sarah Vink, Sarah van der Vlerk en Willemijn Zevenhuijzen.

Meer informatie vind je op de site van Maas.

Foto:  Sjoerd Kelderman

Lees ook:Theatergroep Max heet nu Maas
Lees ook:Nieuwe Maas verhuist naar Lloydkwartier
Lees ook:Inschrijving Tekstsmederij geopend!
Lees ook:Nederlands theater goed vertegenwoordigd op prestigieus Festival
Lees ook:Echt paard onder de indruk van Joey uit War Horse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>