Estafette ‘Virginia Woolf’ op Uitmarkt

Op 26, 27 en 28 augustus 2011 bruist het op en rond het Museumplein, het Leidseplein en in het Vondelpark weer van de culturele voorproefjes. Uitmarkt 2011 is de start van het culturele seizoen waarin de kunst- en cultuursector stevig wordt uitgedaagd. Het seizoen van groeiende saamhorigheid, nieuwe initiatieven en samenwerking. Rond het Leidseplein, hét theaterplein van Nederland, is toneel, dans, cabaret en kleinkunst te zien in o.a. de Stadsschouwburg, Theater Bellevue, het DeLaMar Theater, De Balie, de Sugar Factory, de Melkweg en Paradiso.

In de theaters rondom het Leidseplein is het hele weekend toneel te zien. Op zaterdag spelen de grote namen in de Stadsschouwburg, waaronder de Oostpool, Orkater, RO Theater en Toneel Speelt. Een ander voorproefje op komend seizoen geeft Toneelgroep Amsterdam met het programma De Toneelbibliotheek, tevens in de Stadsschouwburg. In het DeLaMar Theater wisselen op zaterdag acteurs en scènes elkaar af in een twaalf uur durende estafette uitvoering van het beroemde toneelstuk Who’s Afraid of Virginia Woolf?.

Het totale programma van de Uitmarkt 2011 wordt binnenkort bekend gemaakt op www.uitmarkt.nl

Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar
Lees ook:Uitmarkt barst los
Lees ook:Oostpool neemt Amsterdam over
Lees ook:Ze zijn er klaar mee!
Lees ook:GVB en DeLaMar Theater slaan handen ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>