Acteurs met pijn zeiken

Acteur Jack Wouterse is van vele markten thuis. Naast zijn optredens bij het Rotterdamse Ro Theater verschijnt hij in films, commercials én presenteert hij het programma Moois voor RTV Rijnmond. In de aflevering van 30 oktober bezocht hij zijn eigen theatergezelschap en keek hij achter de schermen bij Hondsdagen, in regie van Alize Zandwijk. Hoe gaat ze te werk bij deze dans/theatervoorstelling. Een erg leuke en openhartige reportage over de intensiteit waarmee Zandwijk haar spelers, muzikanten en dansers tot het uiterste krijgt. Vanaf 11.3om is Jack bij het Ro. Daarvoor bezoekt hij eerst jazzmuzikant Michiel Borstlap.

Lees ook:Openbare repetitie ‘Dieven’ in het Ro Theater
Lees ook:Programmering Ro Theater 2010/2011
Lees ook:Extra kaarten ‘Tocht’
Lees ook:Toneelschrijfster Dea Loher populair
Lees ook:Ro Theater speelt nieuw repertoire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>