Je wint een prijs… en dan?

Afgelopen week was een goede week voor Sanja Mitrovic. Zij werd woensdagavond uitgeroepen als de vijfde winnaar van de zogenaamde BNG Nieuwe Theatermakers Prijs 2010 en krijgt € 45.000,00 om een nieuwe voorstelling te maken. Maar wat betekent zo´n prijs nou werkelijk voor een jonge nieuwe maker. Het Theater Instituut Nederland geeft antwoord op die vraag met een filmpje waarin eerdere prijswinnaars Leen Braspenning (2009), Daniëlle van de Ven en Joëlke Sanderse (2008), Laura van Dolron (2007) en Keren Levi (2006) vertellen wat de prijs voor hun carrière heeft gedaan.

Lees ook:Ilay den Boer wint twee prijzen tegelijk
Lees ook:Uitreiking BNG Nieuwe Theatermakers Prijs 2009
Lees ook:Winnaar nieuwe Theatermakers Prijs
Lees ook:HZT kiest icoon voor eerste grote stadsproject Tilburg
Lees ook:Titia Bouwmeester wint prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>