Extreme korting op Extreem!

Drie jonge vrouwen, één verkrachter, drie visies – daar draait het om in Extreem!, de nieuwe voorstelling van Rick Engelkes Producties in samenwerking met MTV. Marjorie wordt in haar eigen huis slachtoffer van een aanranding, maar ze slaagt erin haar belager te overmeesteren. Als niet veel later Marjories huisgenoten thuiskomen blijken die nogal verschillend te denken over wat er met de would-be verkrachter moet gebeuren. Er volgt een verhitte discussie, waarbij de man op geraffineerde wijze inspeelt op de botsende meningen. De dynamische cast (Birgit Schuurman, Jennifer Hoffman, Eva Duijvestein en Loek Peters) zet met ‘Extreem!’ een extreem spannende én extreem grappige voorstelling neer. Lezers van Toneel.blog krijgen nu 50% korting op een kaart voor de voorstelling in Theater de Meervaart in Amsterdam op maandag 1 maart a.s.!

Kaarten kosten normaliter € 22,50, nu € 11,25. Reserveren is mogelijk via http://www.meervaart.nl/showsoft.cfm?ks=web3&ID=2821 of 020-4107777 (ma t/m vr 10.00-16.00, za 11.00-16.00). De voorstelling begint om 20.15 uur.

Lees ook:Extreem heftig en buitengewoon plat
Lees ook:Een spookachtige actie!
Lees ook:Tip: Toptoneel in de Meervaart
Lees ook:Kunst gratis getaxeerd in de Meervaart
Lees ook:Hans Kemna ontvangt ACT-Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>