Een spookachtige actie!

Een groep gestrande reizigers moet noodgedwongen de nacht doorbrengen op een verlaten station. Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? En zullen de reizigers dit overleven? De angst neemt toe en stelt de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef. En dan is het twaalf uur… Het Thriller Theater brengt de grappige, spannende en prachtig vormgegeven voorstelling De Spooktrein naar het theater. In de hoofdrollen vind je Hetty Heijting, Laus Steenbeeke en Onno Innemee. Heb jij zin om met een hartstikke mooie korting naar de voorstelling van zondag 18 oktober in Theater de Meervaart in Amsterdam te gaan? Nu krijg je twee kaartjes voor de prijs van één (€ 22,50). Reserveer snel!

Lees ook:Spooky op het station
Lees ook:Thriller Theater 5 jaar
Lees ook:Volledig zwart/wit
Lees ook:Hetty Heyting solo
Lees ook:Filosoferende pinguïns

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>