Win kaarten voor Hannah en Martin

Lineke Rijxman won een Theo d’Or voor, de toneelprijs voor de beste actrice, voor haar onnavolgbare rol in Hannah en Martin, op 22 oktober te zien in Theater de Meervaart in Amsterdam. Lezers van Toneel.blog maken kans op 2 vrijkaarten voor deze avond.

In Hannah en Martin staat de kortstondige liefdesrelatie tussen Hannah Arendt en Martin Heidegger centraal. Beiden zijn zij filosoof. Zij is Joods. Hij een vooraanstaand nationaal-socialist. De relatie tussen Arendt en Heidegger is veelvuldig als immoreel bestempeld. Zelf wilden ze het er niet over hebben, maar wij wel. Want de scheiding tussen privé en publiek, waar zowel Hannah als Martin zo op gesteld waren, gaat in onze tijd niet meer op. Wij willen weten hoe deze twee beroemde Duitsers zich door de dramatische tijd waarin ze leefden heen sloegen.

Geef antwoord op de onderstaande vraag en win twee vrijkaarten voor de voorstelling op 22 oktober in Theater de Meervaart te Amsterdam:

Wat is de mannelijke tegenhanger van de Theo d’Or?

Stuur je antwoord voor 18 oktober naar: [email protected], voorzien van naam, adresgegevens en telefoonnummer. Alleen reacties via de mail dingen mee. De kaarten zijn niet om te wisselen voor geld en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Lees ook:Hannah & Martin opnieuw in Frascati
Lees ook:Hannah en Martin: voor doordenkers
Lees ook:Extra voorstellingen Hannah en Martin
Lees ook:Nieuwe kans voor Hannah en Martin
Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>