Win! kaarten voor ART – Amsterdam

Serge, Mark en Ivan zijn goede vrienden. Serge koopt voor een enorm bedrag een bijzonder, modern schilderij en nodigt zijn vrienden uit om het te bewonderen. Maar het pakt anders uit. De meningen over het schilderij lopen sterk uiteen en de heren krijgen ruzie. Een eigentijdse en intelligente komedie over vriendschap en kunst, een must voor iedere toneel– en kunstliefhebber, met Huub Stapel, Sjoerd Pleijsier en Victor Löw in de hoofdrol.

Toneel.blog mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van 21 mei in Theater de Meervaart in Amsterdam!

Om kans te maken op 2 kaartjes voor ART geeft u antwoord op de volgende vraag:

- In welke, zich in Rotterdam afspelende, serie speelde Sjoerd Pleijsier?

Stuur uw antwoord voor 19 mei naar: [email protected]. Alleen reacties via de mail komen in aanmerking voor de kaartjes. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars krijgen automatisch bericht. De prijs is niet in geld om te zetten.

WEGENS MAILSTORING GRAAG MAILEN NAAR DIT ADRES: [email protected]

Lees ook:Win! Kaarten voor Vermoorde Onschuld – Amsterdam
Lees ook:Kunst gratis getaxeerd in de Meervaart
Lees ook:Win vrijkaartjes voor Schateiland
Lees ook:Overleeft vriendschap de kunst?
Lees ook:Gratis naar Niet Voor de Poes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>