Toneel voor een prikkie

Waarom thuisblijven als je ook voor wènig een onwijs leuk toneelstuk kunt bezoeken? Theatermaker, schrijver en actrice Nanna Tieman onderzoekt dat gegeven in haar voorstelling Thuis. In dit tweede deel van haar trilogie over ‘de mens als eenzaam kuddedier’ vraagt Nanna zich af wat er voor nodig is om je ergens thuis te voelen. Voor € 5,00 woon je, op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 februari een try-out in Eindhoven bij! Nanna maakt Thuis bij Het Zuidelijk Toneel.

Nanna Tieman staat zichzelf geen censuur toe. Met veel gevoel voor humor onderzoekt ze in Thuis waarom we toch zo bang zijn voor alles wat vreemd is. In een bijzondere setting deelt ze met het publiek de gedachtes die iedereen heeft maar niemand durft uit te spreken. Nanna speelt haar try-outs in het pand van Het Zuidelijk Toneel, Fuutlaan 12 in Eindhoven, op 5 minuten loopafstand vanaf Centraal Station. Je kunt reserveren via het Parktheater Eindhoven.

Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Eindhoven trekt bijdrage Het Zuidelijk Toneel terug
Lees ook:Acteur Hans Hoes te zien tijdens fortenfestival
Lees ook:Programma Hartstocht 2011 bekend
Lees ook:HZT zoekt figuranten voor voorstellingen in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>