Tip: Sale in Schouwburg Leiden

De kranten kopten het afgelopen week al, de sale in de detailhandel is achterlijk vroeg begonnen. Als ondernemer een uitstekende manier om je boeken goed af te sluiten en van je spullen af te komen. Voor de klant ideaal om voordelig aan leuke dingen te komen. De Leidse Schouwburg vroeg zich af waarom Sale nooit in het theater werd toegepast en voegde de daad bij het woord. Vanaf 5 januari, 12.00 uur, is het TheaterSale op www.leidseschouwburg.nl. Een dwarsdoorsnede van het theateraanbod wordt aangeboden tegen kortingen oplopend tot 50%.

De kortingsprijs geldt voor een beperkt aantal voorstellingen die gespeeld worden tussen januari en juni 2009 en deze voorstellingen zijn vanaf 5 januari op de website te zien. Er kan alleen online geboekt worden tussen maandag 5 januari 12.00 uur en zondag 11 januari 12.00 uur. Daarbij is op ook echt op. De kortingsprijs is inclusief gebruik van de garderobe en een drankje in de pauze, exclusief reserveringskosten. Dus, zit op 5 januari klaar achter je computer, want met die economische recessie gaan wij nog steeds graag naar het theater. Alleen dan wel het liefst zo voordelig mogelijk!

Lees ook:Tip: Toptoneel in de Meervaart
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Eindelijk Alleen van Alex Klaasen terug in DeLaMar
Lees ook:1000 x € 10,00 bij Rotterdamse Schouwburg
Lees ook:Ruil je kerstpakket voor theaterkaarten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>