In 10 minuten beroemd

Voor zingen kun je terecht bij Idols, X-factor en Popstars, voor dansen doe je gewoon even mee met So You Think You Can Dance en voor toneel stap je de vloer op bij het Rotterdams Open Podium. Theater Zuidplein in Rotterdam zoekt in samenwerking met Lokaal Cultuur Centrum de Larenkamp, Lokaal Cultuur Centrum ’t Kapelletje en het Zadkine College aanstormend theatertalent voor edities van ‘bij ons de vloer op’.
Bij ons de vloer op is een verrassend wedstrijd die zich afspeelt tijdens de maandfinales van Het Rotterdams Open Podium. Toneelspelers krijgen elk 10 minuten de tijd om zich uit te leven doormiddel van improvisatie, verbeeldingkracht en speeltalent. Deelnemers van ‘bij ons de vloer op’ kunnen twee geweldige hoofdprijzen winnen; een masterclass door een echte regisseur en tijdens de seizoensfinale zijn er impresario’s in de zaal waar je direct auditie voor doet. Durf jij de vloer op? Meld je dan aan via de website: www.rotterdamsopenpodium.nl.

Lees ook:Bestaan De Vloer Op bedreigd
Lees ook:Nieuwe Open B.A.C. in Amsterdam
Lees ook:Kluchtkoning John Lanting geeft masterclass
Lees ook:Cultuursector gaat zichzelf profileren
Lees ook:Ik wil beroemd worden, maar hoe…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>