Tip: Toptoneel in de Meervaart

Toneel met iets extra’s! Dat vind je in de rubriek TIP van www.toneel.blog.nl. Een korting, een aanbieding of een bijzondere randprogrammering. Een bezoekje aan de voorstellingen van TIP zijn net even anders. Theater de Meervaart bijt het spits af met het TOPtoneel.

In het moderne Amsterdamse theater de Meervaart zijn ook dit seizoen de toneelstukken van Nederlands beste theatergezelschappen te zien. Het moderne Amsterdamse theater ligt vlakbij de ring A10 Amsterdam en is goed bereikbaar met auto.

Echte toneelliefhebbers kunnen hun hart voordelig ophalen in de Meervaart. De bezoeker die zes of meer voorstellingen in de Meervaart bekijkt, krijgt maar liefst € 6,00 korting per kaartje. Bij vier of vijf toneelstukken bedraagt de korting € 4,- per kaartje. Bij minder voorstellingen betaalt de bezoeker de standaardprijs. De Batavia, Op Hoop van Zegen, Romeo en Julia, Vleugelam, het is een kleine greep uit het aanbod.

De Meervaart organiseert daarnaast bij iedere toneelvoorstelling een gratis inleiding. Een uur voor aanvang van de voorstelling wordt deze toegelicht door de regisseur, een acteur of een andere deskundige. Doordat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is vooraf reserveren wel noodzakelijk.

Meer informatie is te vinden op de website van de Meervaart of download direct het informatieformulier.

Lees ook:Kunst gratis getaxeerd in de Meervaart
Lees ook:Met 50% korting naar de Meervaart!
Lees ook:Extreme korting op Extreem!
Lees ook:Gids: King Lear on tv tonight!
Lees ook:Documentaire Michiel van Erp gratis voor bezoekers Afterparty

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tip: Toptoneel in de Meervaart

 1. Maj

  “krijgt maar liefst € 6,00 per kaartje.”
  Korting ertussen? :)

    /   Reply  / 
 2. Suzan Auteur

  Yes, dank u!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>