Theaterschool ISH failliet

Het begon zo goed, maar helaas mocht het niet baten. In het NRC lezen we vandaag dat het Amsterdamse dans- en theaterinstituut ISH failliet is. Eigenlijk is alleen de multidisciplinaire tak geraakt, maar ook de dans- en theateropleiding zijn failliet verklaard. Volgens de directeur is een samenloop van omstandigheden debet aan het voortijdig einde. Hij hoopt op een doorstart.

Lees ook:Mede-oprichter Parade overleden
Lees ook:Frijda en De Walle slepen RTL voor de rechter
Lees ook:Open dag op Internationale Theaterschool DNA
Lees ook:Antonie Kamerling overleden
Lees ook:Rozentheater door als De Pit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Theaterschool ISH failliet

 1. Nancy

  Dit meen je niet!! Man ISH is geweldig, creatief, maatschappelijk betrokken etc. Vooral hier in Osdorp zijn ze erg populair.

  Wat ontzettend K#@!?!! Gemeente Amsterdam zou ze vet moeten sponsoren!

    /   Reply  / 
  1. Suzan Auteur

   De gemeente sponsort ISH wel degelijk. Met heel veel geld zelfs. Door een uitgelopen verbouwing zijn echter andere partners ‘weggelopen’ en kon de organisatie de kosten niet meer dragen. Erg sneu. De oprichter, Marco Gerris, is van plan om verder te gaan met een nieuwe organisatie onder de naam BALLS. Dat is ISH, maar dan anders…

     /   Reply  / 
 2. Marina de Haan

  Wat onwijs jammer dat ISH stopt! Ze zijn echt goed!! Zonde..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>