Van Hove’s Opening Night in New York

Van 2 t/m 6 december is Opening Night (regie Ivo van Hove) te zien in BAM New York als onderdeel van het Next Wave Festival.

Op de BAM-website staat meer informatie over deze productie, evenals een trailer en een interview met Ivo van Hove. Uit het interview: 'Cassavetes' is a love story that started when I was very young. I was fascinated by the non-esthetical look of his films, the roughness of his film language, and the intensity of his actors. When I grew older I connected with the merciless but tender look he has on his characters and the way he treated the relationships between them. His films are very adult analyses of human beings and as a logical consequence they are still explosive and very meaningful for people today.'

Naar de BAM-site

Lees ook:Van Gogh´s Interview op Frans toneel
Lees ook:Eredoctoraat voor Van Hove en Cassiers
Lees ook:Ivo van Hove opnieuw naar New York
Lees ook:Filmdebuut Ivo van Hove
Lees ook:Een week lang TA op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>