Amateurspelers gezocht voor voorstellingen Zuidelijk Toneel

Tijdens verschillende theaterprojecten in de zomer en in het aankomend theaterseizoen wil Het Zuidelijk Toneel het professionele theaterveld en het Brabantse amateurveld dichter bij elkaar te brengen. In een samenwerking met Kunstbalie wil HZT de samenwerking tussen professionele theatermakers en het amateurkunstenveld intensiveren om zo meer gebruik te kunnen maken van elkaars sterke punten. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de inbreng van lokale amateurspelers in Mahagonny Songspiel & Het lied van de stad en het gezamenlijk organiseren van de Dag van de amateurkunst. In het festivalseizoen 2011 en in het nieuwe theaterseizoen 2011/ 2012 staan wederom verschillende theaterprojecten op stapel waarbij de handen ineen worden geslagen. Hiervoor zijn nog amateurspelers nodig! 

Verborgen straattheatervoorstellingen tijdens Theaterfestival Boulevard en Tilburg Textiles
Regisseur Matthijs Rümke brengt met een grote groep Brabantse amateurspelers- en makers Analemma en Hyperanalemma op Theaterfestival Boulevard en Superanalemma in het kader van Tilburg Textiles. Tijdens deze ‘verborgen straattheatervoorstellingen’ weet het publiek dat er een voorstelling wordt gespeeld omdat zij de acteurs horen door een koptelefoon, maar toevallige passanten hebben niets in de gaten.

Audities
SuperAnalemma speelt op 1 en 8 oktober tijdens Tilburg Textiles. Amateurspelers- en makers kunnen zich aanmelden tot en met medio september via [email protected]

Meer informatie over bovenstaande en overige voorstellingen van Het Zuidelijk Toneel is te lezen op de website van Het Zuidelijk Toneel: www.hzt.nl.

Lees ook:De grote volksverhuizing van HZT
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Open dag bij Zuidelijk Toneel
Lees ook:Eindhoven trekt bijdrage Het Zuidelijk Toneel terug
Lees ook:Programma Hartstocht 2011 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>