Oostpool samen met Boogaerdt/Van der Schoot

Op de theaterfestivals Oerol en Boulevard is komende zomer een fysieke voorstelling te zien, die ontspruit uit een samenwerking tussen Toneelgroep Oostpool en het duo Boogaerdt/Van der Schoot: Tweede Natuur. Tweede Natuur speelt zich af op een unieke locatie in de buitenlucht en er ontrolt zich een tragische verhaal van de verdwaalde mens, die wil ontsnappen aan het drama van de vooruitgang, door terug te keren naar zijn oorsprong. De regie is in handen van Erik Whien. De voorstellingen op Oerol, Terschelling, vinden plaats van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 juni 2011 (première zaterdag 18 juni). Hierna is Tweede Natuur van 8 tot en met 13 augustus 2011 te zien op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch.

In Tweede Natuur probeert de mens weer één te worden met de natuur om daar betekenis te vinden, maar wordt tegengehouden door zijn fleecetrui. Een plastic huid van gerecyclede petflessen belet hem te weten wie hij is. Hoe kunnen we zo verdwaald zijn geraakt? En kunnen we niet gewoon het pad terug lopen? Een voorstelling over de menselijke soort en het verlangen voor altijd en alleen nog maar in het moment te leven, onbewust van de eigen sterfelijkheid.

Meer informatie: www.theatergroepoostpool.nl

Lees ook:Met voorverkoop Oerol BTWregel omzeilen
Lees ook:Oerol begint dit jaar op station Leeuwarden
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Morgen start voorverkoop Oerol
Lees ook:Oerol verkozen tot leukste uitje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>