Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’

In december starten de repetities van Het verhaal van Rain Man, de nieuwe voorstelling van Jos Thie bij De Utrechtse Spelen. Het stuk, gebaseerd op de beroemde film Rain Man, is vanaf 17 februari exclusief te zien in Stadsschouwburg Utrecht. Inmiddels is de complete cast bekend. Paul R. Kooij (De Ingebeelde Zieke) speelt de autistische Raymond, Benja Bruijing zijn gehaaide broer Charlie, Anna Drijver is Charlies vriendin Susan, Joop Keesmaat speelt de arts en Hilbert Dijkstra (Augustus: Oklahoma) en Shertise Solano (Hamlet in de Paardenkathedraal) nemen de overige rollen voor hun rekening. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via www.deutrechtsepelen.nl.

Lees ook:Peter Blok vervangt Kees Hulst in De Ingebeelde Zieke
Lees ook:Barry Atsma wordt weer vader
Lees ook:Filmrol voor Susan Visser
Lees ook:Extra voorstelling Gebroeders Leeuwenhart
Lees ook:Van Houten en Atsma in Kluun-verfilming

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>