Jack Wouterse en zijn verslaving

Een man, een verslaafde, neemt afscheid. Afscheid van zijn verslavingen, zijn ouders, zijn lievelingseten en zijn leven zoals hij dat tot nu toe heeft geleefd. Acteur Jack Wouterse had een tijd geleden een zeer openhartig gesprek met Wilfried de Jong. In het televisieprogramma 24 uur met… vertelde hij over zijn verslavingen en het afkickproces. Nu neemt Wouterse, aan de hand van een tekst van Oscar van Woensel,  het publiek in het theater mee naar het hart van verslaving. Naar een leven vol ontkenning, leugens en verlangens. ‘Morgen zal alles anders zijn, morgen is het voorbij, morgen is er een nieuwe wereld’. Het proces van Wouterse is via zijn Facebookpagina te volgen en hij spaart zichzelf daarbij niet. Zo beschrijft hij onder andere zijn weg naar de diëtiste en het feit dat hij, nog steeds 169,5 kilo zwaar, al tien kilo kwijt is. Een mooi document van een theatermaker én mens. De voorstelling SLAAF is vanaf 4 mei als work-in-progress-productie te zien tijdens de Weken van de Waanzin. Op 11 oktober gaat hij officieel in première.

Lees ook:Die rampzalige verhouding met drugs, eten of…
Lees ook:Spriet Halina Reijn wil 20 kilo kwijt
Lees ook:Jack Wouterse als koning Herodes
Lees ook:Mooie tweedeling tijdens theatrale rechtszaak over slavernij
Lees ook:Livestream voorafgaand première Lang en Gelukkig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>