Eerste voorstelling ‘Niet voor de Poes’

De week voorafgaand aan een theatervoorstelling verhuist een gezelschap van de repetitieruimte naar een theater in Nederland. Daar wordt de productie ‘gemonteerd’ om vervolgens in een aantal try-outs voor het eerst voor het publiek gespeeld te worden. Pas daarna volgt de première. Op 9 januari zal de klucht Niet voor de poes met Kiki Classen en Peter Lusse voor het eerst aan het publiek getoond worden in het Kennemertheater te Beverwijk.

In ‘Niet voor de Poes’ laat Felix, een nogal stoffige intellectuele schrijver, zijn overbuurvrouw Doris het huis uit zetten vanwege betalend mannelijk bezoek. Doris is razend en besluit die nacht bij hem aan te kloppen. Tot grote schrik en ergernis van Felix is ze ook niet meer van plan om weg te gaan. Als een wervelwind stormt ze zijn leven binnen. Niets uit hun werelden lijkt elkaar te raken. Dit leidt tot de meest flitsende en komische gesprekken tussen beiden. Waarin ze elkaar kwetsen, frustreren, uitdagen en uiteindelijk … aan elkaar verknocht raken.

Schrijver Bill Manhoff verwierf wereldwijde faam met deze komedie, die ook werd verfilmd met Barbra Streisand and George Segal. In deze bewerking Niet voor de poes is die eer voor Peter Lusse en Kiki Classen.

Meer informatie en de speellijst vind u op de website van producent Ruud de Graaf.

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Romance Peter Lusse en Kiki Classen
Lees ook:Met 50% korting naar de Meervaart!
Lees ook:Gratis naar Niet Voor de Poes!
Lees ook:Acteur Edmond Classen overleden
Lees ook:Peter Lusse annuleert voorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>