Cultuur doet mee… met de nieuwsquiz

Als Nederlands acteur hoef je je in ieder geval niet te vervelen. Namen Leopold Witte en Carine Crutzen zitting in de bekendenbank van het Groot Dictee, Bram van der Vlugt springt in op de actualiteit. In diverse media lezen we dat hij, overigens met o.a. Hanneke Groentenman en Viggo Waas, meedoet aan de Nationale Nieuwsquiz. Never a dull moment met die acteurs! Quizjes genoeg! De liefhebber komt op zondag 28 december volledig bij de NCRV.

Lees ook:Bram van der Vlugt verliest finale Nieuwsquiz
Lees ook:Sterke To be or not to be met acteurs die schitteren
Lees ook:In therapie met Carice van Houten
Lees ook:Lachen en gieren met Hanneke Groenteman
Lees ook:Driedubbel drama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>