Bekende koppen in ‘t Vrije Schaep

De KRO presenteert vanaf 2 januari 2009 een vervolg op de successerie ‘t Schaep met de 5 Pooten’. Maandagmiddag werden inhoud en spelers aan de pers voorgesteld. ‘t Vrije Schaep is de naam van de camping waar bekende personages als Kootje (Pierre Bokma), Tante Door (Loes Luca) en Opoe Withof (Carry Tefsen) uit de Jordaan de zomer doorbrengen. ‘Met een sprong in de tijd, van de jaren zestig, naar de jaren zeventig, creërden de makers nieuwe verhaallijnen om liedjes van toen te kunnen gebruiken. Jan Klaassen de Trompetter, ‘t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer en De Mallemolen zijn slechts enkelen van de 24 meezingers die voorbijkomen in ‘t Vrije Schaep,‘ aldus KRO’s Brigitte Baake.

Naast de bekende gezichten zal Annet Malherbe haar opwachting maken als prostituée Dolly, een vriendin van Lena (Georgina Verbaan). Andere gastrollen in de nieuwe serie zijn weggelegd voor Lineke Rijxman, Hans Kesting, Cas Jansen en Penney de Jager.

Lees ook:‘t Vrije Schaep blijkt kijkcijferhit
Lees ook:Uitstelgedrag en writersblocks
Lees ook:Tjitske Reidinga genomineerd
Lees ook:Brigitte Kaandorp wint Dirk Witte Prijs
Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>