Pierre Bokma terug in De Verleiders


Het gouden team van de casanova’s van de vastgoedfraude is back in business! Dezelfde cast brengt een zinderende voorstelling over de bankensector. DSB, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS en andere roversnesten worden theatraal gefileerd.

Na het vorige succesvolle deel; de val van een super-man, is dit alweer de derde in de glorieuze reeks van DE VERLEIDERS-voorstellingen. De cast bestaat uit Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts en Tom de Ket die ook in het eerste deel van deze trilogie te zien waren.

In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Door de bank genomen is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. De regie is, net als het eerste deel, in handen van Aat Ceelen.

De première is 9 november 2014 in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:Trilogie over de Indische familiecultuur
Lees ook:Een must-play: de DeLaMar Theaterquiz
Lees ook:Burgemeester Wolfsen gaat het toneel op
Lees ook:De Appel krijgt OIKOS Publieksprijs
Lees ook:Bert en Ernie zijn kwaad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>