Eindelijk Alleen van Alex Klaasen terug in DeLaMar

In 2009 veroverde alleskunner Alex Klaasen (bekend van onder meer de bekroonde musical TOON over Toon Hermans, zijn Yari in Gooische Vrouwen en de hoofdrol in de speelfilm Chez Nous) de theaters met zijn solovoorstelling Eindelijk Alleen. In oktober komt Klaasen terug met deze voorstelling die beperkt te zien is in het DeLaMar Theater.

‘Meesterlijke portretjes van krankzinnige Alex Klaasen’, schreef de Volkskrant en gaf vijf sterren. ‘Klaasen weet al die figuren met begenadigde precisie tot leven te wekken. Altijd raak’, oordeelde NRC. Het verbaasde dan ook niemand dat de jury van de VSCD-cabaretprijzen de voorstelling bekroonde met de Neerlands Hoop.

Op veler verzoek heeft Alex Klaasen besloten de voorstelling nogmaals te spelen en is Eindelijk Alleen exclusief een beperkt aantal keer te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Ze komen nog één keer voorbij: de eenzame paaldanseres, een obstinate foetus, een schizofrenie-musical, twee hardcore Mariska van Kolckfans, een suïcidale smurf en nog veel meer. De kaartverkoop is gisteren gestart.

Lees ook:Alex Klaasen al druk bezig met kerst
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Vakmanschap in weer een kerstrevue
Lees ook:Tjitske Reidinga genomineerd
Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>