Extra matinee voorstelling voor Starring #17

De kaartverkoop voor Starring #17, Midzomernachtdroom verloopt zeer succesvol. Alle avondvoorstellingen op 17 t/m 19 april zijn inmiddels uitverkocht. Daarom is er een extra matineevoorstelling ingepland op zaterdag 19 april om 15.00 uur. 

Starring is de jaarlijkse jongeren theaterproductie van de Toneelschuur. Onder begeleiding van jonge theatermaker Daria Bukvić spelen dertien jongeren, uit Haarlem en omstreken,  een frisse versie van Shakespeares Midzomernachtdroom met kleurrijke trip vol wraakzuchtige elven en dreunende beats.

Midzomernachtsdroom 

Midzomernachtsdroom is een komisch verhaal over jonge mensen die in een sprookjesbos –onder invloed van verboden middelen- krankzinnig worden van verliefdheid. Wat is droom en wat is werkelijkheid? In deze versie van Shakespeare’s klassieker nemen we je mee in  één kleurrijke trip vol wraakzuchtige elven en dreunende beats.

Starring #

Elke Starring # voorstelling is anders: de regisseur kan kiezen voor bewegingstheater of dans, maar ook een stuk van Shakespeare kan het uitgangspunt vormen. Voor talentvolle regisseurs zoals Thibaud Delpeut, Olivier Diepenhorst en Casper Vandeputte vormden hun versies vanStarring # een eerste kennismaking met Toneelschuur Producties. Haarlemse jongeren, die veelal geen of weinig spelervaring hebben, ondervinden aan den lijve hoe een theatervoorstelling tot stand komt. Inmiddels zijn de eerste spelers van Starring # zelfs doorgestroomd naar de toneelschool!

Foto: Toneelschuur

Lees ook:Speel jij mee in Starring#17?
Lees ook:Laatste Bits and Pieces van 2014
Lees ook:Theu Boermans krijgt Sjerp van Oranje
Lees ook:Casper Vandeputte regisseert Nationale Toneel
Lees ook:Rozentheater door als De Pit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>